top of page
fullsize-75 (2).jpg
INTERIEUR

Je woonomgeving, een afspiegeling zoals je werkelijk bent. Dat vraagt afstemming en de kunst van de juiste stoffen, meubels, kleuren te combineren.

 

Een grote liefde voor kleuren, stoffen en oude meubels, het liefst intensief gebruikt, met een verhaal.

 

Wij scheppen opnieuw de wereld er omheen. Maken fijne composities die samen te koop zijn. We werken intuïtief, luisteren tussen de regels door en vinden dan de persoonlijke bron waaruit we jouw huis gaan vormgeven.

 

Maak een afspraak

STYLING PAKKETTEN

Hoe creëer ik een woonomgeving waar ik me thuis voel en die overeenstemt met mijn innerlijke leven? Het creëren van een woonomgeving als een afspiegeling van je werkelijke “ik” vraagt inzicht en afstemming! Wij luisteren met hart en oren, zoeken naar jouw of jullie persoonlijke bron en wensen en van daaruit gaan wij vormgeven.


De juiste stoffen, meubels en kleuren combineren... Het is de kunst van het gebruik & de combinatie van de juiste stoffen, meubels en kleuren. Hiermee scheppen we een nieuwe wereld en maken we geraffineerde opstellingen en composities. Het wordt het verhaal waarin historie en het momentum, ratio en intuïtie samensmelten. Maak zo van je huis een thuis. De haute couture in het thuis voelen. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we beschikken over een groot netwerk vakmensen. Professionals met een bezielende werkmethode… passend bij onze manier van werken.

Maak een afspraak

fullsize-75 (2).jpg

BLIKSEMBEZOEK MET GROTE GEVOLGEN
 

Een intake bij u thuis van circa 2 à 3 uur geeft ons direct inzicht en maakt dat er al een aantal kleine veranderingen doorgevoerd kunnen worden.

 

Prijs: 350,- 

Na dit bliksembezoek gaan we voor je aan de slag om wensen en behoeftes in beeld te brengen en uit te werken in een conceptplan compleet met bijbehorende offertes. Offertes worden gepresenteerd in het plan.

 

Prijs: afhankelijk van de wensen.

DSC_6722.jpg

EEN EENMALIG STIJLADVIES
 

Een eenmalig stylingadvies bij je thuis kan uiteraard ook.

Wij geven suggesties en helpen je graag op weg.


Prijs: 125,- per uur

fullsize-81 (2).jpg

NEUSJE VAN DE ZALM
 

Wij beschikken over de meest bijzondere adressen voor bijzondere verbouwingen en inrichting.

Schatgraven en privé shoppen voor een uniek interieur!


Prijs: 125,- per uur

INTERIEUR

 

Je woonomgeving, een afspiegeling zoals je werkelijk bent. Dat vraagt afstemming en de kunst van de juiste stoffen, meubels, kleuren te combineren. Een grote liefde voor kleuren, stoffen en oude meubels, het liefst intensief gebruikt, met een verhaal. Wij scheppen opnieuw de wereld er omheen. We werken intuïtief, luisteren tussen de regels door en vinden dan de persoonlijke bron waaruit we jouw huis gaan vormgeven.

Fotografie  · Joyce Vloet
Locatie, bloemwerk, concept, ontwerp & styling · Villa Muze

Gerecycled papier

Wonen in Haute Couture,
gun jezelf die luxe.

fullsize-96 (2).jpg

INTERIEUR

Fotografie  · Trui Heinhuis Fotografie
Locatie, bloemwerk, concept, ontwerp & styling · Villa Muze

Salon
Winkel Villa Muze

In ‘t Koopmanshuys
Voorstraat 1 - 3
4116 BC Buren

Contact

Mechteld 0613450015
Ulla 0636593653
info@villamuze.nl

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

Openingstijden

do 11.00 – 17.00
vr 10.00 – 17.00
za 10.00 – 17.00
zo 12.00 – 17.00

bottom of page