top of page
Gerecycled papier

REVIEWS

fullsize-23.jpg
Need I say more? Wij waren heel erg blij met de bloemen van Villa Muze. Ze kwamen het brengen in mooie doosjes en vaasjes. Ulla had bedacht om kransen voor onze jongens te maken, het stond zo mooi! En nu hangt het aan de muur, als een prachtige herinnering. Nogmaals bedankt voor jullie mooie bloemkunst!

Bruiloft Robert & Marielle

Ik ontmoet Mechteld bij haar thuis in de prachtige Villa Muze. Ik voel gelijk een klik en ben onder de indruk van de fijne sfeer in haar huis. Ik nodig haar uit bij mij thuis. Gelijk al na onze eerste sessie waarin we schuiven en waarin lang verborgen schatten opeens weer een plekje krijgen, voelt het goed. Samen zoeken we nieuwe meubels uit, een mooi kleed, een kast. En bloemen! Wat heel bijzonder is, is dat Mechteld veel meer is dan een stylist. Ze is biograaf en het voelt alsof ze het huis rondom mij en mijn leven heeft ingericht. Net zo belangrijk zijn daarom de momenten dat ik verhalen over mijn leven kan vertellen aan mijn eigen keukentafel. Alsof de verhalen na het vertellen ook een plekje hebben gevonden in mijn huis. Mijn huis is nu helemaal van mij. Een supermooie en fijne plek om mijn nieuwe leven te ontdekken vanuit een veilige thuisbasis. Ik kan met heel mijn hart Mechteld aanraden aan iedere vrouw die op zoek is naar haar eigen plek. Dankjewel Mechteld!

Anneke Krakers, Tiel

Op een mooie dag ontmoette ik Mechteld, haar huis en haar winkel, in een tijdschrift. Ik was op slag verliefd!  Haar stijl, de kleuren, de grote schoonheid der dingen en het kunstenaarschap wat mij tegemoet straalde vervulde mij met heel veel vreugde. Dit is het! Zong het in mij, ik heb het! Dit is wat ik wil! Eindelijk heb ik het gevonden! Zo gezegd zo gedaan, Mechteld kwam bij me thuis. We liepen door het huis, ze keek en luisterde en wist precies naar voren te halen wat ik graag wilde en dan trefzeker de juiste meubels en materialen te vinden. Daar kwam een prachtige plantenhoek waar mijn liefde voor de planten weer uitgeleefd kan worden, een verfijnde vitrine kast voor mijn schelpen etc. Wat was ik elke keer weer verrast! Mechteld droeg zo veel moois aan en het huis begon weer te leven en te stralen, en ik zelf ook. Het is zo inspirerend om met haar te werken, de ideeën stromen je huis binnen! En wat ik ook zo fijn vind is dat Mechteld je echt wil helpen. Je blij wil maken en je weer terug kan brengen bij je eigen bronnen en verborgen schatten die je in je hebt. Ze kan ze weer aan het licht brengen en laten integreren in je leven. Zo wordt mijn huis een prachtige warme en geborgen plek waar ik kan thuiskomen. Dank je wel lieve Mechteld! We gaan graag weer verder.

Alexandra, Driebergen Rijsenburg

Villa Muze leverde voor onze bruiloft in mei de bloemen: bruidsboeket, bloemen diadeem, corsages, boeketten voor op de tafels. Alles in hun typische barokke sprookjesachtige stijl, tot in de puntjes en met heel veel liefde verzorgd. Bloemen met persoonlijkheid, helemaal passend bij ons, ons feest en onze locatie!

Bruiloft Bertus & Isis

Salon
Winkel Villa Muze

In ‘t Koopmanshuys
Voorstraat 1 - 3
4116 BC Buren

Contact

Mechteld 0613450015
Ulla 0636593653
info@villamuze.nl

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

Openingstijden

do 11.00 – 17.00
vr 10.00 – 17.00
za 10.00 – 17.00
zo 12.00 – 17.00

bottom of page